Så knyter du en scarf

Pintadas silkes scarfs är anpassade för alla olika tillfällen. Du kan bära en scarf när du är på jobbet, stranden eller på fest. Scarfen sitter lika bra i håret som när den knyts runt halsen eller midjan. En sjal blir en extra detalj och lyfter en hel outfit. Sjalarna kommer i olika härliga färger och finns med mönster. Se nedan för hur du kan knyta en scarf.

Tre olika sätt att knyta en scarf: 

Knyt den i håret

Att knyta en scarf i håret på olika sätt kan vara ett enkelt sätt att ge din frisyr en extra touch av stil och personlighet. Här är två sätt att knyta en scarf i håret - som en fläta och som hårband. 

 

 

Knyt scarfen runt halsen

Det är viktigt att välja en scarf som är tillräckligt lång för att knytas runt halsen. En scarf som är för kort kan göra det svårt att knyta en knut eller att ha den lösare runt halsen. Pintadas scarfs passar att knyta både lösare och runt halsen.

Att knyta en scarf runt halsen tight eller lösare kan ge två olika utseenden. För att knyta en scarf runt halsen tight kan man följa dessa steg:

  1. Lägg scarfens mitt framför halsen och dra ändarna bakåt
  2. Korsa ändarna bakom nacken och för ändarna framåt
  3. Justera knuten så att den sitter tight och behagligt.

För att ha en scarf lösare runt halsen kan man följa dessa steg:

  1. Lägg scarfens mitt bakom nacken och dra ändarna framåt.
  2. Låt ändarna hänga löst ner över bröstet.
  3. Justera scarfens vidd och plissering efter eget tycke.

 

 

Knyt den runt väskan

Det finns olika sätt att knyta en scarf runt väskan, men två populära alternativ är att knyta den på enda sidan eller att vira scarfen runt handtaget.

För att knyta en knut runt väskan, placera scarfens mitt längs kanten på väskans ena sida, dra ena änden av scarf över till andra sidan av väskan och dra den under den andra änden av scarf. 

För att använda scarf runt handtaget, vik scarfen på mitten så att du har en ögla på ena sidan och ändarna på andra sidan. Placera öglan över handtaget och dra ändarna genom öglan. Dra åt ändarna så att scarf sitter säkert runt handtaget.